Router / Surfa trådlöst / Wifi

Hur gör jag för att surfa trådlöst?
Det krävs en trådlös router för att du ska kunna surfa trådlöst.
Tips! Placera din router centralt i hemmet – ju längre dina enheter är från din router desto sämre hastighet får du.

Ingår det någon trådlös router när man beställer ert bredband?
Nej, genom att inte tillhandahålla någon utrustning behöver vi inte binda upp våra kunder i några avtal och kan därför erbjuda våra tjänster utan bindningstid, till lägsta möjliga pris. Har du en router sedan tidigare fungerar den med största sannolikhet även med ditt nya bredband. Detta är bra både för miljön och din plånbok!

Rekommenderar ni någon speciell router?
Eftersom alla användare har olika krav och förutsättningar blir det svårt att rekommendera någon speciell router för just dig. Hör med den butik du har förtroende för. Du kan även läsa och titta på dessa artiklar:

Här finner du en bra artikel från ”bredbandsval.se” som går igenom allt du behöver veta om WiFi-routers.
Här finns ett klipp från tidningen ”PC för Alla” som tar upp fem saker du bör tänka på innan köp av router.