Driftstörning i nätet?

Varför fungerar inte mitt bredband?

Kontrollera först att ditt fibernät inte är drabbat av en driftstörning.

Är din anslutning inte drabbad av någon driftstörning behöver du säkerställa att det inte rör sig om något fel i din egen utrustning.
Koppla därför bort eventuell router och anslut din dator direkt till fiberuttaget eller till uttaget på din fiberkonverter.
Fungerar det då är det din routertillverkare du skall vända dig till för hjälp.

Fungerar din anslutning inte trots att du anslutit din dator direkt till uttaget är du välkommen att kontakta vår tekniska support.