Betala via autogiro

Betala gärna ditt bredband med autogiro
Du har väl inte missat hur smidigt det är att betala ditt bredband hos oss med autogiro? Avgiften dras månadsvis direkt från ditt konto och du behöver inte hålla koll på förfallodagar.

Då kan du anmäla autogiro genom att klicka här och fylla i formuläret, eller via din internetbank där du söker på NWT Media.

Viktigt då du fyller i clearingnumret:
Normalt är clearingnumret de första fyra siffrorna i kontonumret.
Swedbank har ibland fem siffror, ex 8327 – 9XXXXX.
Utelämna då femte siffran, i detta fall 9.

Har du en tidningsprenumeration hos NWT Media och även vill betala denna med autogiro anmäler du detta här.