Vinnaren av SUP-brädan blev...

Grattis Andreas till vinsten!

Andreas, bredbandskund sedan förra året, vann vår SUP-brädetävling och vinsten överlämnades på tisdagen av Paul Pagil, bredbandsansvarig på NWT Media.

– Det låga priset och den lokala förankringen var avgörande i valet av leverantör, säger Andreas och passar även på att rekommendera NWT Media bredband.

Andreas bostad är fiberansluten till Karlstads El och Stadsnät, ett av de många fibernät där NWT Media finns att välja som leverantör av bredband.

Vi önskar Andreas och alla våra övriga bredbandskunder en riktigt skön sommar.

Surfa lugnt!

Vill även du få möjligheten att surfa till en låg kostnad?
Läs mer och sök på din adress här.